There currently aren't any upcoming shows. Check back soon!

Date
Μαρία Παπαγεωργίου Full Band @Γιαπί - Πάτρα
Γιαπί
Note

Με εφόδιο την αλήθεια της και την ελευθερία να κινείται με άνεση σε απρόσμενες
μουσικές περιοχές, η χαρισματική ερμηνεύτρια φτιάχνει μια ενότητα τραγουδιών που συμπεριλαμβάνει, πέρα από τη δισκογραφία της, ξεχωριστές στιγμές από ένα ευρύ φάσμα μουσικών επιλογών.

Τραγούδια γνωστά αλλά και ολοκαίνουργια, ελληνικά και ξένα, από την έντεχνη και την εναλλακτική ροκ σκηνή έως τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς του καιρού μας, αλλά και ξεχωριστές στιγμές από τη folk τραγουδοποιία, τα σπουδαία
συγκροτήματα και την πιο σύγχρονη εκδοχή της παράδοσης μας, όλα φιλτράρονται από το καλλιτεχνικό ένστικτο της Μαρίας Παπαγεωργίου, με κριτήριο τη δύναμη, την ποιότητα και την ουσία τους.

Ένα πρόγραμμα που δεν γνωρίζει περιορισμούς και σύνορα, αλλά κάθε φορά
επιλέγει ό,τι πιο αυθεντικό αξίζει να μοιραστεί.

Μαζί της τέσσερεις εξαιρετικοί και ευέλικτοι μουσικοί, προσδίδουν την τέχνη τους σε ένα live που, όπως πολύ καλά γνωρίζουν όσοι την ακολουθούν, ποτέ δεν είναι ίδιο με το προηγούμενο.

INFO
Ημερομηνία 10/12/2021
Χώρος ΓΙΑΠΙ by Mojo
Διεύθυνση πάροδος Δρακοπούλου 8
Πόρτες 20.30
Τιμή εισιτηρίου 15
Προπώληση 13
Πληροφορίες – 6932323340

Προπώληση εισιτηρίων 13 ευρώ στην πλατφόρμα της viva και στα discover
bookstore , pixel , γωνιά του βιβλίου και το θρανίο

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σοφία Ευκλείδου-τσέλο
Κρίτων Μπελλώνιας-τύμπανα
Γιώργος Ντάνης-κοντραμπάσο
Γιώργος Καρδιανός-κιθάρες
Ηχολήπτης: Σωτήρης Παπάκος
Artwork αφίσας: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Date
Μαρία Παπαγεωργίου - Homebound II @Βόλος
Lab Art
Note

Πάντα ανήσυχη και συνεπής στο όνειρό της, η Μαρία Παπαγεωργίου καταργεί τις ρεπερτοριακές νόρμες και επιστρέφει με τους δύο "έγχορδους" συνεργάτες της, τον Γιώργο Καρδιανό στην ηλεκτρική κιθάρα και τον Γιώργο Ντάνη στο κοντραμπάσο, ντύνοντας με τη φαντασία της τραγούδια της δισκογραφίας της, τραγούδια από τη συνάντησή της με το έργο του Μίκη Θεοδωράκη, καθώς και άλλα που αγάπησε, δίνοντας μια νέα ανάγνωση σε αυτά μέσα από την ευρύτερη έννοια της μουσικότητας.

Κιθάρες, δοξάρια, loops και κρουστά συνθέτουν το μουσικό αυτό περιβάλλον και πλέκουν τις γλώσσες, τις δεκαετίες, τους τραγουδοποιούς και τις ιστορίες τους.
Με εφόδιο την αλήθεια της και την ελευθερία να κινείται με άνεση σε απρόσμενες μουσικές περιοχές, η χαρισματική ερμηνεύτρια παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που δεν γνωρίζει περιορισμούς και σύνορα, αλλά κάθε φορά επιλέγει ό,τι πιο αυθεντικό αξίζει να μοιραστεί.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου
Lab Art
Πολυχώρος Τσαλαπάτα
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Ώρα έναρξης: 22:00
Γενική Είσοδος: 13 ευρώ

Σημεία Προπώλησης:
- Viva.gr, 11876 και στο δίκτυο συνεργατών της Viva, στα καταστήματα Public, Wind, Media Markt, στα βενζινάδικα Shell, BP, EKO, στα καταστήματα Metro και My Market.
-Κεχαΐδης ΑΕ Μουσική Ήχος Φωτισμός, Κουταρέλια 29, Βόλος
- Illusion St.Wear, Τάκη Οικονομάκη με Γκλαβάνη
info@labart.gr
Πληροφορίες / κρατήσεις: 6936768448
Ώρες λειτουργίας τηλεφώνου 17:00 – 22:00

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Μαρία Παπαγεωργίου | φωνή, κιθάρα, loops
Γιώργος Καρδιανός | ηλεκτρική κιθάρα
Γιώργος Ντάνης | κοντραμπάσο

Artwork αφίσας: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Φωτογραφίες: Χρήστος Τόλης, Γιώργος Αλεξανδράκης

Date
Μαρία Παπαγεωργίου Solo Out @Οδός Ονείρων | Χαλκίδα
Τσιριγώτη 6 Χαλκίδα
Note

Η Μαρία Παπαγεωργίου, έρχεται ξανά Χαλκίδα και την Οδό Ονείρων, την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, με το ιδιαίτερο project της “Solo Out”.

Πάντα ανήσυχη και συνεπής στο όνειρό της, καταργεί τις ρεπερτοριακές νόρμες και επιστρέφει με μια νέα πρόταση. Το Solo Out είναι μια μοναχική επί σκηνής διαδρομή που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2010, άνθισε δέκα χρόνια μετά στη σκηνή του Gazarte στην Αθήνα και περιόδευσε σε πολλούς προορισμούς ανά την Ελλάδα, όχι ως ανάγκη αφαίρεσης ανθρώπων, ήχων και δονήσεων , αλλά ως μέγιστη εξερεύνηση του ελάχιστου εαυτού μας.

Περικυκλωμένη από κάθε λογής μουσικό όργανο, η Μαρία Παπαγεωργίου, σε μια solo performance, ντύνει με τη φαντασία τραγούδια της δισκογραφίας της , της συνάντησής της με το έργο του Μίκη Θεοδωράκη και τραγούδια που αγάπησε, δίνοντας νέα ανάγνωση σε αυτά μέσα από την ευρύτερη έννοιας της μουσικότητας. Κιθάρες, synths, loops και κρουστά συνθέτουν το μουσικό αυτό περιβάλλον και πλέκουν τις γλώσσες, τις δεκαετίες, τους τραγουδοποιούς και τις ιστορίες τους.

Ηχοληψία: Σωτήρης Παπάκος

Date
Μαρία Παπαγεωργίου Full Band - Special guest: Τάνια Τσανακλίδου @Gazarte
Gazarte
Note

Τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου η αγαπημένη Μαρία Παπαγεωργίου ανεβαίνει ξανά με τη μπάντα της στην Ταράτσα του Gazarte, προσκαλώντας την μοναδική Τάνια Τσανακλίδου στην πρώτη τους κοινή μουσική συνάντηση!

Η Μαρία Παπαγεωργίου φτιάχνει μια ενότητα τραγουδιών που συμπεριλαμβάνει, πέρα από τη δισκογραφίας της, αγαπημένους της τραγουδοποιούς και συνθέτες, στιγμές από σπουδαία συγκροτήματα και καινούρια τραγούδια. Μέσα στο μουσικό της σύμπαν, η Τάνια Τσανακλίδου αποτυπώνει το δικό της στίγμα με τις συγκινητικές ερμηνείες της ως δώρο στις ψυχές μας.

Αποχαιρετώντας τους κύκλους που κλείνουν και σπάζοντας το ρόδι για τους κύκλους που ανοίγουν, σας υποδεχόμαστε στη φιλόξενη Ταράτσα του Gazarte την 1η Νοεμβρίου και δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη μέρα, παρά από την αγαπημένη της Μαρίας Παπαγεωργίου αλλά και της Τάνιας Τσανακλίδου Δευτέρα!

Μουσικοί:
Σοφία Ευκλείδου | τσέλο
Γιώργος Καρδιανός | ηλεκτρική κιθάρα
Νίκος Παπαβρανούσης | τύμπανα
Γιώργος Ντάνης | κοντραμπάσο

Date
Μαρία Παπαγεωργίου Full Band - Special guest: Μάρθα Φριντζήλα @Gazarte
Gazarte
Note

H αγαπημένη Μαρία Παπαγεωργίου ανεβαίνει με τη μπάντα της στην Ταράτσα του Gazarte και μοιράζεται μαζί μας από κοντά μουσικές και συναισθήματα!
Φτιάχνει μια ενότητα τραγουδιών που συμπεριλαμβάνει, πέρα από τη δισκογραφίας της, αγαπημένους της τραγουδοποιούς και συνθέτες, στιγμές από σπουδαία συγκροτήματα και καινούρια τραγούδια και προσκαλεί επί σκηνής συναδέλφους της που εκτιμά και θαυμάζει. Guest της Μαρίας, τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, η αγαπημένη της Μάρθα Φριντζήλα.
Φτιάχνει μια ενότητα τραγουδιών που συμπεριλαμβάνει, πέρα από τη δισκογραφίας της, αγαπημένους της τραγουδοποιούς και συνθέτες, στιγμές από σπουδαία συγκροτήματα και καινούρια τραγούδια και προσκαλεί επί σκηνής συναδέλφους της που εκτιμά και θαυμάζει.

Μουσικοί
Σοφία Ευκλείδου | τσέλο
Γιώργος Καρδιανός | ηλεκτρική κιθάρα
Νίκος Παπαβρανούσης | τύμπανα
Γιώργος Ντάνης | κοντραμπάσο